Wie ben ik? 

Als kind was ik altijd aan het maken: of het nou tekeningen waren, kerstkaarten of hutten. Dit resulteerde in het behalen van 2 creatieve studies: Specialist Mode & Maatkleding en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. En toch besloot ik iets anders te doen.  
Ik zag een vacature bij de plaatselijke kaaswinkel en ik wist wat ik wilde doen: kaas verkopen! Maar waarom zou je kaas verkopen als je docent bent? Gewoon, omdat ik dit leuk vind! 

Hier en daar maakte ik wel eens een tekening of kaartje voor familie en vrienden en zo kwamen ze bij de kaasboer ook achter mijn creativiteit. Ik mocht de leuke uitdaging aangaan in het ontwerpen van de enige echte Zuivelhoeve Leeuwarden-shopper! Van het één kwam het ander en dus zette ik mijn eigen bedrijf op. 

Wanneer ik begin met ontwerpen, teken ik eerst alles ouderwets met pen en papier. Ik knip, plak, kopieer, teken verder en zo ontstaat een eerste opzet. Vanuit daar werk ik alles uit in de computer. Mijn werkwijze is een combinatie van alles, precies wat ik leuk vind. Deze manier van tekenen is ontstaan tijdens het ontwerpen van wellicht mijn bekendste en grootste werk: het kunstwerk onder de Verlaatsbrug in Leeuwarden. Dit maakte ik samen met Anna-Richtje Hogenhuis in opdracht voor Gemeente Leeuwarden in aanloop naar Culturele Hoofdstad 2018.  

Mocht je meer willen weten? Stuur me gerust een berichtje!