Voor bedrijven

Ben je op zoek naar iets unieks voor jouw bedrijf? Een mooie tekening van je bedrijfspand of een nieuw logo voor je bedrijf? Hier lees je meer over de mogelijkheden. 

Geïnspireerd? Neem direct contact op!

Voor bedrijven - Petra Tjepkema Relatiegeschenk

Relatiegeschenk

Voor bedrijven is dit een cadeau voor je klanten en partners. Ten slotte zijn je klanten de kracht achter jouw bedrijf. En hoe bedank je je klant nu beter dan met een uniek cadeau met jouw merk? Natuurlijk versterkt het niet alleen de band tussen jouw bedrijf en je klanten maar versterkt het ook de zichtbaarheid en herkenning van jouw merk. Of het nu op een mok is, op posters of op een tas, ik denk graag met je mee!

Shopper Zuivelhoeve Sneek
Shopper Zuivelhoeve Sneek

Hoe verder?

Wanneer we een samenwerking aangaan, hoef jij je nergens zorgen over te maken. In de offerte nemen we alle kosten op.  Nadat je akkoord gaat met de offerte en een aanbetaling hebt gedaan begin ik met het ontwerpen. Je hebt  je ideeën uitgesproken en samen werken we naar een mooi eindproduct toe. Na het goedkeuren van het definitieve ontwerp, zorg ik ervoor dat deze in productie genomen wordt. Jij hoeft je nergens druk over te maken. Met een beetje geduld wordt jouw product op de zaak afgeleverd, je hoeft het alleen nog maar in ontvangst te nemen!

Neem direct contact op