Voor particulieren

Ben je op zoek naar iets unieks? Een speciale boodschap waar een persoonlijke wenskaart bij past? Of net dat ene unieke cadeau voor je dierbaren. Laat me weten waar jij naar op zoek bent, ik denk met je mee voor een product op maat.

Geïnspireerd? Neem direct contact op!

Persoonlijke boodschap of cadeau (voor jezelf)

Een persoonlijke boodschap met een uniek ontwerp. Wil jij de geboorte van jouw kleine met een uniek kaartje aankondigen? Of heb je juist de behoefte aan een intiem bedankkaartje na een afscheid van een dierbaar iemand? 

Ook voor cadeaus kun je bij mij terecht want geef toe: wat is er nou leuker dan een dierbare blij maken met iets persoonlijks? (en daarmee bedoel ik natuurlijk ook: een cadeautje voor jezelf ;)) Of het nu op een kaartje, een T-shirt of poster is: ik denk graag met je mee!

Hoe verder?

Wanneer we een samenwerking aangaan, hoef jij je nergens zorgen over te maken. In de offerte nemen we alle kosten op.  Nadat je akkoord gaat met de offerte en een aanbetaling hebt gedaan, begin ik met het ontwerpen. Je hebt je ideeën uitgesproken en samen werken we toe naar een mooi eindproduct. Na een feedback momentje, aanpassingen en het goedkeuren van het definitieve ontwerp, zorg ik ervoor dat deze in productie genomen wordt. Jij hoeft je nergens meer druk over te maken. Met een beetje geduld wordt jouw product bij je thuis afgeleverd, je hoeft alleen nog maar bij de voordeur te wachten 😉 

Neem direct contact op